Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 липня 2016 р.

У Чернігівській міській раді за ініціативи громадських активістів обговорили проект фонтану

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

Сьогодні в Чернігівській міській раді за ініціативи громадських активістів відбулось обговорення питання встановлення в парку по пр. Миру фонтану.

На заході були присутні секретар міської ради Віктор Бистров, заступники міського голови Олександр Кириченко та Ольга Хоніч, депутати міської ради, журналісти, громадські активісти.

Депутат міської ради Ірина Березинець разом з ініціативною групою внесла пропозицію встановити «пішохідний фонтан» для дітей у парку навпроти ТЦ «Мегацентр». Вона зазначила, що це питання вивчалось дуже ретельно, збирались підписи мешканців міста, які вважають за доцільне встановити саме «пішохідний фонтан» в цьому парку. Оскільки в ньому дуже багато відвідувачів з дітьми. На думку присутніх громадських активістів, це не тільки буде цікаво для маленьких чернігівців, а й корисно для іміджу нашого міста.

Заступник міського голови Олександр Кириченко зазначв, що необхідно провести громадське обговорення, врахувати всі ідеї, які будуть запропоновані. Після цього буде зроблений висновок, чого хочуть чернігівці.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!