Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 червня 2016 р.

У Чернігові розпочались заходи до Дня Конституції України та Дня молоді

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

Сьогодні, 24 червня, у Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся святковий захід з нагоди Дня Конституції України.

В урочистому заході взяли участь керівництво області та міста, працівники підприємств, установ та організацій, представники аварійно-рятувальної групи, поліцейські патрульної служби та волонтери.

Від імені Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка присутніх привітав заступник міського голови-керуючий справами виконкому Сергій Фесенко. 

«20 років тому прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, а також права людини», - зазначив Сергій Фесенко. Він також висловив переконання в тому, що розбудова кращого життя в Україні почнеться з ефективної роботи місцевого самоврядування, зі створення Європи в кожному з українських міст своїми силами. «Цей шлях вимагає сміливості, рішучості і вкладення значних сил, але хорошого результату без великої праці не буває», - підкреслив заступник міського голови.

Після привітань керівники області та міста вручили державні нагороди, Почесні грамоти та Подяки.

Розпорядженням Чернігівського міського голови, за сумлінну службу в ім'я незалежної України та з нагоди Дня Конституції Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету та Подяками Чернігівського міського голови нагороджені представники Чернігівської маневреної аварійно-рятувальної групи Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби, поліцейські роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» ГУНП в Чернігівській області, а також волонтери.

Крім того, цього ж дня в Державному архіві області відбулось відкриття тематичної фотодокументальної виставки. В ТРЦ «Базис» управління молоді та спорту міської ради організували молодіжно-розважальний захід для активістів молодіжних організацій. Цей захід проведено в рамках відзначення Дня молоді.

Нагадуємо, завтра, 25 червня, у місті розпочинається мультифестиваль «CherVen». Заходи будуть проходити в Центральному парку культури і відпочинку й триватимуть до 28 червня. Для всіх відвідувачів будуть представлені цікаві концертні програми. Очікуються виступи Театру естради «Феєрія», шоу-балету «Ярмарка», творчого центру «Art-voice», «Реверанс», тацювального центру «Inside», Анжеліки Гальчук, Олени Іванової, Євгена Мацака, рок-гурту «Скеля», вогняного шоу від театру вогню «Джокер» та інші.

З детальним планом заходів можна ознайомитись за посиланням: http://chernigiv-rada.gov.ua/news/view/8188.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!