Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 лютого 2016 р.

Жіночий концертний батальйон зібрав у Чернігові повну залу


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Благодійний виступ «Жіночого концертного батальйону» відбувся вчора в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. Волонтерське творче об’єднання навідалося до Чернігова вже вдруге, проте й цього разу зала була заповнена вщерть. 

Ведуча концерту Марічка Падалко у вступному слові відзначила, що з поміж численних заходів, проведених «Жіночим концертним батальйоном», особливо трепетно згадується попередня зустріч із чернігівцями. Від імені жіночого творчого об’єднання вона подякувала за мужність воякам і їхнім родинам та закликала вшанувати хвилиною пам’яті тих захисників Батьківщини, які вже ніколи не повернуться додому.

Всі номери концертної програми завершувалися бурхливими оплесками. Емоційні виступи суперфіналістки телешоу «Голос. Діти» Анастасії Багінської, солісток Світлани Тарабарової, Наталки Карпи, Тетяни Піскарьової, Надії Старцевої та інших учасниць «Жіночого концертного батальйону» потужно резонували з аудиторією.

Проте, крім концерту, захід мав іще одну місію. Колеги-військовослужбовці та їхні сім’ї, волонтери і всі присутні привітали земляків із присвоєнням нагород. Семеро військових-учасників АТО з 13-го окремого мотопіхотного батальйону за особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та вірність військовій присязі, Указом Президента України нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни». Із рук голови ОДА Валерія Куліча почесні нагороди отримали Олександр Бойко, Віталій Кезля, Валерій Луценко, Олександр Печерний, Андрій Понура, Сергій Радченко та Олександр Развін. Голова ОДА щиро подякував захисникам Батьківщини за їхню самовідданість і мужність, а організаторам дійства – за вкрай необхідний позитивний привід для зустрічі.


За інформацією прес-служби облдержадміністрації

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!