Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 жовтня 2015 р.

Соціальний хліб продаватимуть у мережі "СеДаМ"


Фото № 1
Фото № 2

Торговельна мережа "СеДаМ" приєдналася до Меморандуму щодо підтримки стабільної цінової ситуації на соціальні сорти хліба у Чернігові. Сьогодні додаток до меморандуму підписала керівник підприємства Ольга Кузьменко. Сорти соціального хліба "Дарницький" та "Пятак" будуть продаватися і в місцевій мережі "СеДаМ".

За словами міського голови Олександра Соколова, соціально відповідальний бізнес приєднується до ініціатив, що мають важливе значення для всіх мешканців Чернігова. "Представникам влади і підприємництва важливо об'єднатися, щоб вирішувати соціально значимі питання, підтримувати місцевих товаровиробників", - наголосив керівник міста.

Як зазначила директор ТОВ "Чернігівський хлібокомбінат" Ольга Заїка, хлібокомбінат відтепер кожного дня реалізовуватиме 1 тонну хліба для торгових точок "СеДаМ", яких у Чернігові налічується 19.

Як повідомлялося, 30 вересня Меморандум щодо підтримки стабільної цінової ситуації на соціальні сорти хліба у Чернігові підписали Чернігівський міський голова Олександр Соколов і керівники хлібопекарських, борошномельних підприємств Чернігова, аграрних підприємств Чернігівської області та однієї з найбільших торговельних мереж міста.

Згідно з документом, у Чернігові у торговельній мережі ТОВ "Альянс-Маркет", що налічує 34 магазини, вартість двох сортів соціального хліба "Дарницького" та "П'ятак" знижується на 5%. Зокрема, хліб "Дарницький" буде коштувати не більше 6,98 грн. (зараз ціна 7,38 грн.), а "П'ятак" – 5,98 грн. (6,36 грн.). Щодня хлібокомбінат постачає до магазинів ТОВ "Альянс-Маркет" у Чернігові 3000 кг пшенично-житнього хліба "Дарницький" та 200 кг "П'ятака".

Меморандум діє із 1 жовтня до 31 грудня 2015 року. Його дія на 2016 рік може бути продовжена на згодою сторін. Меморандум є відкритим і до нього можуть приєднатися інші учасники.

 

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!