Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 червня 2015 р.

До активного відпочинку на воді запрошує міський Центр ТОВ РДМ

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Чернігівським міським Центром туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю з 29 травня по 7 червня проведено семінар початкової туристської підготовки з водного туризму (байдарки). В ньому взяли участь представники Центру, вчителі загальноосвітніх навчальних закладів міста, члени міського турклубу «Полісся» - загалом 12 осіб.

Активну частину маршруту розпочали екскурсією містом Батурин.

Всього за 10 днів маршруту учасники пройшли близько 250 км річками Сейм та Десна. Кінцевим пунктом маршруту було обрано Чернігів.

Враховуючи різний рівень фахової кваліфікації, учасники семінару під час проходження маршруту змогли в повній мірі навчатись техніці водного туризму, засвоїти певні навички туристичного побуту, що показало проведене після закінчення подорожі анкетування. Все це допоможе їм при організації та проведенні самостійних походів.

В планах Центру ТОВРДМ до кінця року провести семінари-практикуми з пішохідного (жовтень - листопад) та лижного (листопад - грудень) туризму. На наступний рік – семінар середньої туристської підготовки з походом ІІ категорії складності з елементами ІІІ – ІV категорії складності на р. Південний Буг (початок травня 2016 року).

Міський Центр ТОВРДМ, турклуб «Полісся» запрошує всіх бажаючих до співпраці та активного відпочинку, звертатися за тел. 068-993-68-12, Шарий Володимир Павлович.

 

За інформацією міського Центру ТОВРДМ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!