Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2015 р.

48 квартир отримали військовослужбовці у Чернігові

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові у 8-у навчальному центрі Державної спеціальної служби транспорту України відбулося урочисте введення в експлуатацію 48-квартирного житлового будинку для військовослужбовців та членів їх родин.

Привітати новоселів та вручити ключі й ордери від власного житла прибули міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, голова адміністрації Держспецтрансслужби Микола Мальков, керівник Ради регіонального розвитку Сергій Березенко, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Новобудову реконструйовано із колишнього клубу військової частини. При цьому використано сучасні енергозберігаючі технології. Роботу проведено власними силами та за кошти Державної спеціальної служби транспорту. Роботи обійшлися у 3,5 млн. грн., хоча першопочаткова кошторисна вартість сягала 17, 5 млн. грн. Квартири отримали 48 військовослужбовців, переважна більшість з них є учасниками антитерористичної операції на сході України. Планується, що будинок буде повністю заселений до кінця літа. Ще 15 родин чернігівських військовослужбовців отримають вторинне житло, що вивільнять тепер уже мешканці будинку по вул. Щорса, 18.

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський зазначив, що військовослужбовці є опорою, яка зможе захистити державу, і сьогодні уряд ритмічно фінансує їх потреби. За його словами, всі важливі ресурси будуть задіяні на посилення обороноздатності країни.

У Державній спеціальній службі транспорту України повідомили, що постійно вирішують питання покращення житлових умов військовослужбовців. Зокрема, за останні 9 років введено в експлуатацію 17 будинків і 15 гуртожитків для військовослужбовців. Найближчим часом планується здати в експлуатацію 24-квартирний будинок у Дніпропетровську та 36-квартирний будинок у Конотопі Сумської області.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!