Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2015 р.

Про актуальні питання життя міської громади – із перших вуст


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Особистий прийом громадян Чернігівський міський голова Олександр Соколов 21 травня провів у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулися близько 20 чернігівців. Переважна більшість звернень традиційно стосувалися поліпшення житлових умов, приватизації житла, ремонту під'їзду у будинку і квартири інваліда війни, виділення земельних ділянок.

Також до міського голови звернулися мешканці гуртожитку по вул. Інструментальна 24а щодо передачі його у комунальну власність. О.Соколов повідомив, що місто готове прийняти будівлю у комунальну власність. Надіслано відповідне звернення до профільного міністерства і після отримання схвальної відповіді гуртожиток буде взято на баланс міста. Є сподівання, що питання буде розглянуто позитивно. Після цього мешканці гуртожитку матимуть змогу приватизувати житло.

Під час особистого прийому до міського голови зверталися чернігівці щодо роз'яснень про підвищення тарифів. О.Соколов нагадав, що після підбиття підсумків виконання міського бюджету за І квартал прийнято рішення не підвищувати цього літа вартість послуг із утримання будинків, споруд та прибудинкової території у Чернігові.  Міський голова підкреслив, що тарифи на електроенергію, водопостачання і тепло зараз встановлює Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

На всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому міського голови чернігівці, надано роз'яснення, або ж дано доручення вивчити проблеми та підготувати письмові відповіді.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!