Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 травня 2015 р.

Продовження п’ятдесят першої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання відбудеться 4 червня


Фото № 1

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова О. В. Соколов видав розпорядження "Про скликання п’ятдесят першої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Пленарне засідання вдбудеться 4 червня 2015 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

1. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 30 листопада 2010 року "Про Регламент Чернігівської міської ради шостого скликання" (2 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями (45 сесія 6 скликання).

2. Про виконання міського бюджету за І квартал 2015 року.

3. Про використання коштів резервного фонду міського бюджету за І квартал 2015 року.

4. Про План дій зі сталого енергетичного розвитку м. Чернігова на 2015-2023 роки.

5. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2014 року "Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки" (45 сесія 6 скликання) зі змінами (49 сесія 6 скликання).

6. Про внесення доповнень до рішення міської ради від 29 листопада 2013 року "Про Програму надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки" (35 сесія 6 скликання) зі змінами.

7. Про внесення змін до Положення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова.

8. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про міський бюджет на 2015 рік" (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (47 сесія, 49 сесія, 50 сесія 6 скликання).

9. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих учасників АТО, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою про передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам, поновлення договорів оренди громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

11. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

12. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

13. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

14. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

15. Про депутатські запити.

16. Різне.


 Графік засідань постійних комісій міської ради  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!