Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 березня 2015 р.

Міський голова: рішення суду є справедливим


Фото № 1

У Чернігові сьогодні суд не задовольнив клопотання прокуратури області про відсторонення від посади терміном на два місяці міського голову Олександра Соколова.

Відповідне рішення ухвалив суддя Новозаводського районного суду міста Олексій Падалюка. За словами судді, суду не надано вагомих доказів щодо перешкоджання слідству з боку міського голови. Крім того, відсторонення керівника обласного центру від посади матиме негативні наслідки для громади, тому прийнято ухвалу відмовити у задоволенні клопотання прокуратури про відсторонення міського голови від займаної посади.

Міський голова назвав рішення суду об'єктивним і справедливим. Адже було заслухано доводи обох сторін, свідків та прийнято відповідне рішення.

"Будемо продовжувати працювати", - прокоментував рішення О.Соколов.

У процесі судового засідання він зазначив, що спроба відсторонити міського голову від посади – це намагання дестабілізувати ситуацію у місті, яке живе в нормальному режимі, виконує усі поставлені президентом, урядом, облдержадміністрацією завдання.

Крім того, О.Соколов заявив, що не перешкоджав проведенню слідства, тим паче, що воно триває вже майже рік.

"Рік не заважав, а коли слідство завершується, став заважати", - зауважив він.

Після завершення суду О.Соколов відвідав прокуратуру за відповідним викликом. Там йому вручено повідомлення про завершення досудового розслідування, в якому він є підозрюваним. Також повідомлено про можливість ознайомлення з відкритими матеріалами кримінального провадження.

 

Ірина Синельник

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!