Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 березня 2015 р.

Шановні чернігівці!


Фото № 1

Кожен із нас прагне жити у чистому, зеленому, затишному і доглянутому місті, адже від цього залежить наш настрій і самопочуття. Упродовж року про порядок міських територій дбають комунальні служби,  однак саме навесні їм потрібна наша допомога, щоб гуртом швидко прибрати місто після зими.

Традиційний День довкілля у Чернігові проводиться в суботу, 4 квітня. Запрошуємо Вас у зручний для кожного час приєднатися до прибирання парків і скверів, упорядкування території біля свого будинку чи власного подвір’я, подбати про дитячі і спортивні майданчики, зелені насадження, квітники та клумби.

Також сподіваємося на свідому патріотичну позицію політичних партій і громадських організацій, які щороку беруть активну участь у загальноміському прибиранні. Будьте взірцем для своїх прихильників!

Комунальники вивезуть зібране сміття, і в мікрорайонах та зонах відпочинку буде порядок.

Чернігів – територія нашої спільної відповідальності! Варто пам'ятати народну мудрість, що чисто там, де не смітять. Тож хай завжди у нашому рідному місті будуть нормою, а не винятком, красиві і доглянуті сквери, вулиці, двори.

 


З повагою
Чернігівський міський голова                                                                  Олександр Соколов



Відео надане КП "ТРА "Новий Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!