Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 січня 2015 р.

Заступники Чернігівського міського голови проводять особистий прийом громадян


Фото № 1

Особистий прийом громадян у 2015 році розпочав 21 січня перший заступник міського голови Микола Миргородський, до нього звернулися зі своїми проблемами 12 мешканців Чернігова.

За інформацією начальника відділу звернень громадян та соціальних питань міської ради Сергій Кухаренка, переважна кількість звернень була з приводу вирішення житлових питань. Так, дві багатодітні родини потребують поліпшення житлових умов. Ситуацію однієї з родин, де виховується 10 дітей, можна вирішити вже незабаром. Для цього потрібно два розрізнених невеликих помешкання поміняти на одне більш просторе житло. Ще одне цілком вирішуване питання – надання помешкання сироті, яка тривалий час перебуває на міській квартирній черзі. Зі сподіванням на отримання квартири звернулася й чернігівка, яка сама виховує трьох дітей.

Схожі проблеми громадян, однак уже з ремонтом житла, довелося вивчати й заступнику міського голови Володимиру Кривенку, який провів прийом громадян наступного дня.

До нього звернулися 16 чернігівців із питаннями поточного чи капітального ремонту будинків та благоустрою території. Зокрема, погоджено із власниками проведення ремонту будинку по вул. Мурінсона та лоджії по пр-ту Миру, 55 на умовах співфінансування. Також буде позитивно вирішено потребу встановлення огорожі мешканці вулиці Семашко. Враховано й скаргу жителів незаасфальтованої вулиці Піщаної, що поблизу Яцево. Там виконають грейдерування і підсипку щебенем.

В. Кривенку довелося роз’яснити права власникам квартири по вул. Полуботка, які після купівлі житла з’ясували, що існує заборгованість за комунальні послуги.

Всім громадянам за результатами особистих прийомів надані вичерпні відповіді, окремі з них заступники міського голови взяли на особистий контроль.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!