Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 січня 2015 р.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу для надання супутніх послуг – банківських послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова


Фото № 1

1. Організатор конкурсу.

1.1. Виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

1.2. Місцезнаходження: вул. Магістратська,7, м. Чернігів, 14000.

1.3. Відповідальний за проведення конкурсу: Овсяник Микола Костянтинович – начальник управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради, тел. 651910.

2. Умови проведення конкурсу.

2.1. Найменування виду супутніх послуг: надання банківських послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг.

2.2. Місце надання супутніх послуг: Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова (вул. Рокоссовського, 20а, м. Чернігів).

2.3. Обсяг надання послуг: необмежено, за потребою суб’єкта звернення.

2.4. Витрати часу та ціна послуги: послуга надається одразу при зверненні у найкоротший час та повинна забезпечувати мінімізацію матеріальних витрат, витрат часу суб’єкта звернення під час надання  супутніх послуг.

3. Перелік необхідних для участі в конкурсі документів.

3.1 Для участі в конкурсі учасник подає конкурсній комісії заяву згідно встановленої форми, до якої додаються складені українською мовою такі документи:

1) конкурсна пропозиція, яка подається в конверті з написом “На конкурс щодо надання супутніх послуг. Не відкривати до початку конкурсу”. На конверті зазначаються найменування або прізвище, ім’я, по батькові учасника, його місцезнаходження або місце проживання, номери телефонів та перелік супутніх послуг, на надання яких він претендує;

2) відомості про учасника:

засвідчені учасником в установленому порядку копії установчих документів (для фізичної особи - підприємця - документа, що посвідчує особу), дозволів, ліцензій у разі, коли провадження відповідного виду господарської діяльності передбачає їх наявність;

довідку про те, що стосовно учасника не порушено справу про банкрутство;

довідку з обслуговуючого банку про відсутність простроченої заборгованості за кредитами, дійсну на момент розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями;

довідку територіального органу Міндоходів про відсутність заборгованості із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), дійсну на момент розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

4. Спосіб та кінцевий термін подання заяв.

4.1. Документи подаються учасником конкурсу особисто секретарю конкурсної комісії за адресою: вул. Рокоссовського, 20а, м. Чернігів, управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради ( приміщення Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова).

4.2. Кінцевий термін подання заяв – 20.02.2015 до 15-00 год.

5. Місце та час проведення конкурсу.

5.1. 24.02.2015 о 15-00 год. в приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова  (вул. Рокоссовського, 20а, м. Чернігів).

 

Конкурсна комісія

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!