Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 листопада 2014 р.

На честь загиблого у зоні АТО Володимира Близнюка встановлено пам'ятну дошку


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

25 листопада у Чернігівському колегіумі № 11 провели урочистий мітинг на честь відкриття пам'ятної дошки Володимиру Близнюку, який загинув під час бойових дій у зоні АТО на сході України.  

У церемонії відкриття пам'ятної дошки взяли участь Чернігівський міський голова Олександр Соколов, начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко, батьки і рідні загиблого, його бойові побратими та представники педагогічного й учнівського колективів колегіуму.

"У кожної країни мають бути свої герої, здатні захистити її свободу і незалежність. Володимир Близнюк у 26 років віддав своє життя, виконавши до кінця свій військовий обов'язок", - сказав Олександр Соколов у своєму зверненні до учасників мітингу. Міський голова висловив вдячність учням та учителям колегіуму за пам'ять і пошану героїв, які загинули, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність нашої країни. 

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого.

Пам'ятна дошка на честь Володимира Близнюка встановлена на будівлі Чернігівського колегіуму № 11, в якому він навчався. Директор колегіуму Світлана Рубан повідомила, що кошти на пам'ятну дошку зібрані учнями та вчителями колегіуму під час благодійних заходів. 

 

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!