Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 жовтня 2014 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про затвердження порядків проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова".


Фото № 1

 Відповідно до вимог Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про затвердження порядків проведення конкурсів для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова ".        Відповідно до вимог статті 15 Закону України "Про адміністративні послуги",  постанови Кабінету Міністрів України від 29.05.2013 №379 "Про затвердження Типового порядку проведення конкурсу для надання супутніх послуг, пов’язаних з наданням адміністративних послуг" проект рішення спрямований на  встановлення процедури здійснення добору суб’єктів господарювання для надання супутніх послуг у приміщенні, де розміщується Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова, на конкурсній основі за критеріями забезпечення мінімізації матеріальних витрат, витрат часу суб’єкта звернення під час надання супутніх послуг, на засадах прозорості, об’єктивності, неупередженості під час здійснення оцінки конкурсних пропозицій та недискримінації учасників конкурсу.

Рішенням  передбачається встановити:

порядок оголошення конкурсу;

основні завдання та повноваження конкурсної комісії, яка забезпечує підготовку та проведення конкурсу;

порядок подання учасниками документів на конкурс;

порядок проведення конкурсу та визначення переможців конкурсу.

Проект рішення разом з додатками та аналізом регуляторного впливу оприлюднюється в мережі Інтернет на офіційній web-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі "Регуляторна політика", рубрика "Оприлюднення проектів регуляторних актів"

З текстом проекту рішення з додатками та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитись в управлінні адміністративних послуг Чернігівської міської ради, вул. Рокоссовського, 20 а.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення у письмовій формі приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту рішення на адресу розробника: вул. Рокоссовського, 20 а, м. Чернігів, 14027 (відповідальна особа – Овсяник М. К.).

 



Начальник управління
адміністративних послуг
Чернігівської міської ради                                                                                     М. К. Овсяник 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!