Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 квітня 2014 р.

О. Соколов: «Наше завдання – достойно організувати проведення поминальних днів»


Фото № 1
Фото № 2

На важливості належної організації поминальних днів 27-28 квітня наголосив міський голова Олександр Соколов під час наради з керівниками відповідальних служб.

«Наше завдання – забезпечити людям можливість спокійно відвідати на міських кладовищах могили своїх померлих рідних і близьких», - звернувся міський голова до учасників наради.

Начальник спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування Володимир Куліш повідомив, що найбільше міське кладовище «Яцево» налічує майже 90 тисяч захоронень, щороку в поминальні дні сюди приїздять понад 150 тисяч відвідувачів. Враховуючи велику кількість приватного автотранспорту, підготовлені місця для стоянки біля кладовища і безпосередньо на його території.

За словами начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Володимира Вороніна, за досвідом минулих років уже відпрацьована схема руху транспорту в напрямку «Яцево». Планується організувати наскрізний виїзд легкових авто із кладовища у північно-західному напрямку на дорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин.

Водіям рекомендується звертати увагу на інформаційні знаки, що будуть встановлені перед територією кладовища та на його центральних алеях.

27-28 квітня зранку будуть скеровані додаткові маршрути до кладовища «Яцево» та інших кладовищ міста з залученням автобусів великої місткості. Маршрут №26 завозитиме пасажирів на територію кладовища «Яцево». Буде суттєво збільшена кількість автобусів та маршрутних таксі на вже існуючих маршрутах громадського транспорту, що забезпечують перевезення пасажирів до міських кладовищ, організовані тимчасові маршрути (з вул. 50 років СРСР до «Яцево»). Загалом у цьому напрямку пасажирів перевозитимуть 280 одиниць транспорту.

На території «Яцево» 27-28 квітня чергуватимуть карети швидкої допомоги.

О. Соколов звернувся до міліції та державтоінспекції забезпечити правопорядок та ефективне регулювання руху транспорту.

«У нас є досвід і є необхідність достойно організувати поминальні дні в місті, тож давайте зробимо все від нас залежне», - закликав міський голова.

 

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!