Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 травня 2019 р.

16 травня - X Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі». АНОНС


Фото № 1

Представники бізнесу міста Чернігова запрошуються на ювілейний X Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі», що відбудеться 16 травня у Варшаві.

Вже традиційно навесні Варшава відкриває свої двері для українського бізнесу, щороку стаючи місцем зустрічі представників державних та місцевих органів влади і rtyrtyrty України та Польщі.

Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі» десятий рік поспіль є платформою для обміну ідеями та налагодження співпраці представників влади, бізнес-еліти двох країн. Форум традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща.

Організатори форуму - Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON.

Співорганізатори заходу: Конфедерація Роботодавців Lewiatan, Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа.

На учасників очікують виступи 20 спікерів з України та Польщі, нові знайомства, networking, B2B зустрічі. Також обговорюватиметься динаміка розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних дорожніх інфраструктурних проектів, проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в агропромисловому комплексі.

Тож усі, хто має амбіції виходу на європейський ринок, у пошуках додаткового фінансування для власних бізнес-проектів, має бажання знайти однодумців, бізнес-партнерів, інвесторів або реалізувати цікаві та інноваційні стартапи – запрошуються долучитися та стати учасником ювілейного форуму!

Деталі та реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2FW4Rxk

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!