Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 квітня 2019 р.

16 квітня – тренінг для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів. АНОНС


Фото № 1

У Чернігові 16 квітня відбудеться тренінг для розпорядників та одержувачів бюджетних коштів. Учасники дізнаються про забезпечення якісної та ефективної роботи на Єдиному веб-порталі використання публічних коштів Є-Data.

Місце проведення - конференц-зала будинку засідання Чернігівської обласної ради (проспект Миру, 43).

Початок заходу о 10.00 годині.

Відповідно до Закону України «Про відкритість використання публічних даних» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.09.2015 р. №911-р «Деякі питання створення і функціонування Єдиного веб-порталу використання публічних коштів» Міністерство фінансів України створило та забезпечує функціонування Єдиного веб-порталу використання публічних коштів (http://e- data.gov.ua).

Є-дата – це візуалізація інформації, яка в доступній і зручній формі надає всім бажаючим відкриті дані про використання бюджетних коштів. Ці дані також можуть використовувати зацікавлені підприємці в розрізі отримання інформації щодо можливої подальшої співпраці з тою чи іншою установою, адже доступ до даних є по всій території України.

Захід проводиться в рамках проекту Public Finance Management Reform, що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaff für Internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH за дорученням Урядів Німеччини та Великої Британії.

Тренінг проводять фахівці проекту Є-Data спільно зі спеціалістами Міністерство фінансів України.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!