Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 квітня 2019 р.

Чернігівців запрошують на велику міську толоку


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові 13 квітня відбудеться День довкілля. Про це повідомив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на розширеній нараді в міській раді сьогодні, 2 квітня.

Цього дня традиційно до прибирання долучаться працівники комунальних та інших підприємств, установ і організацій, а також студенти вищих навчальних закладів, технікумів, коледжів та вищих професійних училищ. Учасники міської толоки на закріплених територіях прибиратимуть сміття, озеленюватимуть загальноміські, власні, прилеглі території зелених зон міста, допомагатимуть у ремонті малих архітектурних форм.

Основними локаціями визначені Центральний парк культури та відпочинку, територія вздовж вулиці Берегова, а також парки та сквери міста.

Загалом протягом усього квітня у місті проходитиме місячник з благоустрою. Відповідальні за його проведення визначені розпорядженням міського голови.

Владислав Атрошенко доручив до Великодня ретельно прибрати прибудинкові території, парки та сквери. Також звернув увагу на неякісно покладену тротуарну плитку по вул. Шевченка,29, неподалік зупинки громадського транспорту. Управління житлово-комунального господарства міської ради має вивчити цю ситуацію і виправити її.

- У всіх дворах потрібно повигрібати все сміття. Приділіть ще раз цьому увагу, - сказав міський голова, звертаючись до керівників ЖЕКів. – Також гарно прибрати треба парки та сквери, особливо там, де відпочивають люди, зокрема центральна алея.

Вздовж вулиці Берегової, крім сміття, необхідно прибрати звалені дерева. Для цього міський голова запропонував за можливості залучати й мешканців приватного сектору.

Особливо у весняний період треба залучати ще й навчальні заклади, ділити територію на квадрати, й протягом орієнтовно двох тижнів забезпечувати прибирання, - додав Владислав Атрошенко.

Відповідно до розпорядження міського голови керівникам комунальних підприємств, а також іншим управителям багатоквартирних будинків та ОСББ доручено провести інвентаризацію дитячих ігрових майданчиків, малих архітектурних форм відповідно до території обслуговування.

КП «АТП-2528» у День довкілля безкоштовно прийматиме сміття на Полігон твердих побутових відходів від підприємств, установ, організацій міста, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!