Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 березня 2019 р.

Програма «Pro бізнес»: нові ринки збуту для чернігівських підприємств та власний бізнес "з нуля"


Фото № 1

Про подальші перспективи та нові амбітні плати корпорації «Еталон», до складу якої входить три великих чернігівських підприємства йдеться у черговому випуску програми «Pro бізнес».  Одне з яких - «Чернігівський автозавод» - невдовзі виготовлятиме не тільки автобуси та тролейбуси, а ще і трамваї.

Тематичні сюжети про розвиток підприємництва в місті готуються в рамках міської Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки. Черговий випуск присвячений презентації нової техніки корпорації «Еталон». 

Так, у 2013 році підприємство корпорації виготовило 1200 машин, а минулого року – лише 140. Тож корпорація шукає нові ринки збуту. 

На сьогодні «Чернігівський автозавод» випускає 12 найменувань техніки. Цього року підприємство презентувало новий низькопідлоговий автобус «Айстра» довжиною 12 м, який перевозить до 100 пасажирів. На стадії розробки знаходиться нова модель тролейбусу з автономним ходом, що зможе проїжджати до 20 км без під’єднання до електромережі.

Зміну структури ринку відчули на собі ще 2 великих чернігівських підприємства, які також входять до складу корпорації «Еталон»:  "Ковальський завод" та "Український кардан". Останній - єдиний в Україні, який забезпечує всі оборонні підприємства карданною і шарнірною продукцією.

Також у сюжеті йдеться про колишнього чернігівського військовослужбовця Олега Шинкаренка, який відновив свій родинний бізнес, втрачений через пожежу кілька років тому. Чоловік отримав 48 тисяч грн матеріальної допомоги від держави для започаткування своєї справи - його бізнес - це сушка деревини.

Більше - у сюжеті «Pro бізнес» телеканалу "Дитинець".



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!