Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 березня 2019 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова».

Розробник проекту рішення - управління адміністративних послуг Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на приведення у відповідність до вимог діючого законодавства України Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова, оптимізацію, спрощення та удосконалення процедур і порядку надання адміністративних послуг в Центрі надання адміністративних послуг м. Чернігова.

Підставою для розробки проекту є:

- приведення у відповідність до вимог діючого законодавства Порядку організації роботи учасників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова,  затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 грудня 2012 року (28 сесія 6 скликання) із змінами та доповненнями (33 сесія 6 скликання, 45 сесія 6 скликання, № 14/VІІ-8);

- приведення у відповідність до вимог діючого законодавства, удосконалення, оптимізації та спрощення процедур і порядку надання адміністративних послуг.

Проект рішення разом з додатком та аналізом регуляторного впливу оприлюднюється в мережі Інтернет на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою www.chernigiv-rada.gov.uaу рубриці «Оприлюднення  проектів регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

З текстом проекту рішення з додатком та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитись в управлінні адміністративних послуг Чернігівської міської ради, вул. Рокоссовського, 20 а.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення у письмовій формі приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проекту на адресу розробника: м. Чернігів, 14032, вул. Рокоссовського, 20 а (відповідальна особа - Овсяник М. К.).

 

 

Начальник управління
адміністративних послуг
Чернігівської міської ради                                                                                                       М. ОВСЯНИК

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!