Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 лютого 2019 р.

Міський голова бере участь у конференції з муніципальної модернізації «MUNIWORLD-2019»


Фото № 1

Цього тижня, з 26 по 28 лютого у місті Тель-Авів, Держава Ізраїль, проходить щорічна міжнародна конференція з муніципальної модернізації «MUNIWORLD-2019». Участь у заході бере Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У форматі цьогорічної MUNIWORLD працюють численні іноземні делегації, загалом майже 8 тисяч учасників, а також 400 компаній та муніципальних корпорацій. Тема цьогорічної конференції - питання державно-приватного партнерства для зміцнення безпеки міст.

На конференції виступатимуть представники більше ніж десяти країн світу. Це – урядовці, мери, голови компаній і державні діячі, зокрема, зі США, Німеччини, Іспанії, Болгарії, Албанії та Франції.

Учасники конференції аналізуватимуть загрози у громадській сфері, зокрема практики інтеграції приватного та державного секторів задля успішних проектів безпечних міст. Приміром, корисним може бути довід систематизації інформації, що надходить від різних муніципальних секторів. Відповідна робота з даними допоможе посадовцям дбати про безпеку містян, не порушуючи меж їхнього приватного життя.

У рамках міжнародної конференції відбудеться ізраїльсько-український муніципальний саміт. Україну представлятимуть Асоціація міст України та делегації з деяких міст України. Мета саміту – налагодження двосторонньої співпраці на рівні місцевої влади та обмін досвідом у галузі безпеки й інноваційних рішень для «розумних» міст.

Додатково для делегації з України організують тур із вивчення екосистеми інновацій Ізраїлю.

Очікується, що під час саміту відбудеться підписання меморандуму про співробітництво між Асоціацією міст України та Федерацією місцевих органів влади Ізраїлю, а також меморандуму про співпрацю між Асоціацією міст України та Торгово-промисловою палатою Ізраїль-Україна.


За повідомленням відділу міжнародних відносин Чернігівської міської ради


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!