Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 лютого 2019 р.

30 березня - Година Землі. АНОНС


Фото № 1

У суботу, 30 березня, о 20.30 год. люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, "Годину Землі", як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Долучитися до цієї акції запрошуються й чернігівці.

Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі - Всесвітнього фонду природи (WWF).

Традиція відзначати Годину Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Минулого року до Години Землі приєдналися понад 7000 міст у 188 країнах світу. В Україні до кампанії долучилися понад 75 міст та містечок.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!