Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 лютого 2019 р.

Міська комісія з дорожнього руху розглянула 10 питань за зверненнями чернігівців, організацій та депутатів

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Створення умов для більш безпечного переходу пішоходами вулиці Героїв Чорнобиля на різних її ділянках було одним із питань, які розглядалися сьогодні (11 лютого) на засіданні міської постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в Чернігові. Проблема майже по всій довжині вул. Героїв Чорнобиля пов’язана з тим, що автомашини тут зазвичай розвивають велику швидкість. Настільки, що перехід вулиці – навіть при наявності відповідних знаків – фактично є проблемою. За інформацією, озвученою на комісії представником патрульної поліції, ця вулиця – місце концентрації ДТП.

Комісія доручила Управлінню ЖКГ Чернігівської міської ради при реконструкції цієї вулиці передбачити світлофор, шумову розмітку, заміну звичайних дорожніх знаків «Пішохідний перехід» на світлові. Реконструкція  вул. Героїв Чорнобиля запланована вже цього року.

Також комісія погодила облаштування нерегульованого пішохідного переходу в проблемному для перетину вулиці місці на перехресті вулиць Волковича та О.Кошового.

Щодо перехрестя вулиць С.Русової та Мстиславської комісія доручила міському управлінню ЖКГ опрацювати схему руху та влаштувати перехід з організацією підходів до нього.

Усього на цьому засіданні комісія розглянула 10 питань за зверненнями фізичних і юридичних осіб. Нагадуємо, що протоколи засідань усіх комісій Чернігівської міської ради оприлюднюються на офіційному веб-порталі http://www.chernigiv-rada.gov.ua/в розділі «Публічна інформація» протягом 5 робочих днів.

  

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!