Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 грудня 2018 р.

У Чернігові оголошується конкурс на призначення управителя 1445-и житлових будинків


Фото № 1

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 28 грудня затвердив конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові та ухвалив оголошення такого конкурсу.

Об’єктами конкурсу визначені 5 груп будинків згідно з переліком (додаток 2 до конкурсної документації), до якого загалом увійшло 1445 будинків.

Оголошення про проведення конкурсу, яке містить перелік об’єктів, вимоги до конкурсних пропозицій, перелік документів, які надаються конкурсантами, критерії оцінки конкурсних пропозицій, строки проведення конкурсу, контактну інформацію для зворотного зв’язку та інформацію про способи і місце отримання конкурсної документації, розміщене на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Актуально».

Також офіційне повідомлення про проведення конкурсу буде опубліковане друкованому ЗМІ - у найближчому номері газети «Чернігівські новини: Сім днів».

Кінцевий строк подачі документів, встановлений в конкурсній документації  -  до 16 год. 00 хв. 11 лютого 2019 року.

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться 12 лютого 2019 року о 15 год. 00 хв. в залі засідань виконкому Чернігівської міської ради.

Конкурсну документацію розроблено відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150. А також на підставі протоколу № 2 від 21 грудня 2018 року засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові, створеної рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 грудня 2018 року № 599 «Про створення конкурсної комісії».

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!