Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 листопада 2018 р.

Автомобільний парк комунального підприємства поповнився новою технікою

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сьогодні, 13 листопада, на комунальне підприємство «АТП-2528» доставили техніку, що закуплена відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради за результатами тендерів. Мова про два автомобіля для підвозу робітників, які займаються благоустроєм міста, два сміттєвози із заднім завантаженням, два трактори із навантажувачами. Також закуплені 6 антивандальних сміттєвих урн.

За словами Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, сміттєвози КП «АТП-2528» давно потребують заміни, оскільки більшість працюючих авто давно відслужили свій термін експлуатації:

- Існуюча техніка вже відпрацювала п'ять термінів експлуатації, тож заміна автомобільного парку – це потреба часу. Крім того, місто буде робити кроки до облаштування майданчиків та організації вивозу сміття. Також з різних міркувань, у першу чергу, гігієнічних та естетичних, плануємо заварювати сміттєпроводи у дев’ятиповерхівках, - сказав міський голова та додав, що навесні у місті будуть оновлюватися майданчики зі збору сміття, на яких встановлюватимуться контейнери із заглибленням. Такі контейнери зручніші для громадян, а також легші в обслуговуванні.

Стан комунальної техніки, на думку міського голови, це результати господарювання за роки незалежності України, а також популізму і тарифної політики. Адже на сьогодні люди не спроможні заплатити економічно огрунтований тариф, який би покрив видатки на надання якісної послуги, оновлення техніки та покращення технологічних процесів. 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!