Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 листопада 2018 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції»


Фото № 1

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань проект рішення Чернігівської міської ради «Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі  у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції» та аналіз регуляторного впливу, розроблені управлінням архітектури та містобудування міської ради, оприлюднюються на веб-сторінці Чернігівської міської ради мережі Інтернет за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua (у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів»).

Підставою для розроблення проекту рішення є прийняття Програми сприяння забезпечення новим житлом мешканців непридатного для проживання та застарілого житлового фонду міста Чернігова на 2019 - 2023 роки, затвердженої рішенням Чернігівської ради від 26 жовтня 2018 року № 35/VІІ-4.

 Проект спрямований на встановлення пільгового граничного розміру пайової участі учасникам Програми сприяння забезпечення новим житлом мешканців непридатного для проживання та застарілого житлового фонду міста Чернігова на 2019-2023 роки у розвитку інфраструктури міста та стимулюватиме інвесторів-забудовників здійснювати будівництво нового сучасного житлового фонду на місці знесеного.

 Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням архітектури та містобудування міської ради у письмовій формі, протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, каб. 217 (відповідальна особа - Калюжний С. С.).

 

  

Начальник управління

архітектури та містобудування

Чернігівської міської ради                                                                                               С. С. Калюжний

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!