Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2018 р.

Колектив «Зеленбуду» привітали з 80-річним ювілеєм

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Свій 80-річний ювілей відсвяткував колектив комунального підприємства «Зеленбуд» Чернігівської міської ради.

Урочистості проходили 2 листопада в Чернігівському професійному ліцеї побуту № 13, куди прийшли привітати кращих працівників чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступники Олександр Ломако та Андрій Черненко, депутати міської ради, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міськради.

Владислав Атрошенко у своєму виступі говорив про важливість збільшення зарплат для працівників робітничих професій для того, щоб утримати існуючих працівників і привабити нових. На сьогодні підприємство дуже потребує молодих фахівців.

- Важливо, щоб працівники житлово-комунального господарства на руки отримували не менше 4,5 тис грн, - зазначив міський голова. Для цього міська влада буде працювати у напрямку розвитку туризму та приваблення у Чернігів бізнесу. Він також побажав колективу натхнення у роботі для втілення цікавих ідей.

Вітаючи усіх присутніх, заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що це підприємство є найулюбленішим для усіх мешканців, оскільки усі вони захоплюються результатами кропіткої роботи фахівців Зеленбуду. Він також зауважив, що важливо, щоб цей нелегкий труд усі поважали та цінували, оскільки працівники докладають максимум зусиль для того, щоб наше місто було чистим, красивим, квітучим та привабливим не тільки для чернігівців, а й для гостей.

Комунальне підприємство «Зеленбуд» надає послуги по садінню, догляду, прибиранню та капітальному ремонту зелених насаджень у парках і скверах міста Чернігова. Загальна площа об’єктів, що обслуговує підприємство на сьогоднішній день, становить 691 га (33% всіх зелених насаджень міста).

На сьогодні на підприємстві працює 150 чоловік, серед яких 121 працівник - робітничий персонал.

Цього року працівники Зеленбуду проводили роботи з капітального ремонту та реконструкції зеленої зони по вул. Гетьмана Полуботка, висаджували дерева та квіти у сквері ім. Б. Хмельницького, упорядковували ділянки дороги по пр. Миру - від мосту р. Десна до Катерининської церкви, облаштовували бульвар по пр.Миру (Алея Героїв), відновлювали клумби та зелені насадження на багатьох інших ділянках міської території.

Під час урочистостей за сумлінну працю та з нагоди 80-річчя від дня заснування КП «Зеленбуд» Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені: 

  • КІЛИБ Ольга Михайлівна, озеленювач 3-го розряду;
  • ТРИШАПКО Микола Михайлович, тракторист 6-го розряду. 

Подяка Чернігівського міського голови оголошена: 

  • ВІДКОВСЬКІЙ Ользі Олегівні, інженеру садово-паркового господарства;
  • ДИМІ Тамарі Михайлівні, виконробу;
  • КОПИЛУ Михайлу Олексійовичу, водію автотранспортних засобів 1-го класу;
  • ЛІСОВІЙ Марії Станіславівні, бухгалтеру;
  • МАТВІЄНКУ Івану Віталійовичу, озеленювачу 2-го розряду;
  • МІСЮРІ Івану Леонідовичу, озеленювачу 2-го розряду;
  • ТИМОЩЕНКО Антоніні Степанівні, озеленювачу 1-го розряду.

  


Прес-служба Чернігівської міської ради
 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!