Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 жовтня 2018 р.

Владислав Атрошенко розповів німецьким партнерам про переваги інвестування у Чернігів

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Як вже повідомлялось, цього тижня делегація Чернігова на чолі з міським головою Владиславом Атрошенко перебувала у місті Меммінген, Німеччина. Метою візиту стало поглиблення економічної співпраці.

Зокрема, чернігівці відвідали підприємство «Rohde und Schwarz», виробничі потужності якого розташовані в багатьох містах Німеччини, утому числі в Меммінгені. Річний оборот компанії - понад 2 млрд євро, з яких майже 1 млрд забезпечує 11 співробітників філії підприємства у Меммінгені. Компанія виробляє електроніку, радіоапаратуру, засоби зв‘язку, деталі для супутників, мобільних телефонів, вимірювального обладнання. До речі, засобами зв‘язку від цієї компанії користуються понад 200 аеропортів з усього світу. Менеджери підприємства презентували делегації з Чернігова виробництво та особливості технологічного процесу.

Важливою для налагодження бінес-партнерства стала зустріч із представниками Торгово-промислової палати Швабії та топ-менеджерами місцевих компаній, які працюють, у тому числі, і на ринках Східної Європи. 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко виступив із презентацією економічного потенціалу Чернігова та України. Він запевнив представників німецького бізнесу, що міська влада готова до діалогу, а сам він особисто дбає про те, щоб для інвесторів у Чернігові діяли максимально чесні та прозорі правила. 

Міський голова також навів приклад, що інвестування в Україну вигідно усім сторонам: інвестори отримують прибуток, місто - робочі місця, які зупиняють відтік населення закордон, та податки до місцевого бюджету, які сприяють розвиткові Чернігова.

Президент Чернігівської регіональної Торгово-промислової палати Костянтин Іванов, у свою чергу, презентував підприємства Чернігова для представників німецького бізнесу та Торгово-промислової палати Швабії. 

У підсумку сторони домовились про можливий візит до міста Чернігова представників німецької сторони, які зацікавились співпрацею з Черніговом.

Захід завершився святковий концертом на честь міст-партнерів Чернігова та Меммінгена.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!