Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 жовтня 2018 р.

Детінізація ринку праці, опитування від Forbiz та інше - у черговому випуску програми «Pro бізнес»


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Популяризація нових зразків продукції, найкращі практики підприємств міста, а також події, що направлені на розвиток підприємництва, висвітлюються у телевізійних оглядах, що готуються в рамках міської Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки.

Зокрема, програма «Pro бізнес» телеканалу «Дитинець» від 8 жовтня ц.р. присвячена питанням належного оформлення трудових відносин між працедавцем та найманим працівником, старту всеукраїнської кампанії з детінізації зайнятості та доходів населення, результатам опитування серед підприємців експертами Forbiz та засіданню ради Асоціації фахівців з нерухомості.

За оцінками експертів, 23% населення України працюють нелегально, тобто не сплачують податків та не мають трудових договорів. За словами начальника відділу управління Держпраці в Чернігівській області Вікторії Луцишиної, на Чернігівщині 42 роботодавці використовують 319 найманих працівників без оформлення відповідних документів. Тож наразі вже розроблений комплекс заходів, спрямований на удосконалення оформлення трудових відносин. Зокрема, перевірятимуть підприємців, щодо яких наявна інформація про виплату працівникам заробітної плати без сплати податків до міського бюджету.

Як саме боротимуться з неофіційним працевлаштуванням і про те, як у місті підтримують малий та середній бізнес, та інше - у відеосюжеті.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!