Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 жовтня 2018 р.

Владислав Атрошенко закликав юридичну спільноту Чернігівщини спільно діяти для відродження країни

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

На урочистому зібранні з нагоди святкування Дня юриста, яке відбулося 8 жовтня у Чернігівській обласній раді, чернігівський міський голова не тільки вітав присутніх, а й говорив про несвяткові, але важливі речі. А саме, про необхідність усім громадянам України – і не в останню чергу юристам як еліті суспільства – змінювати суспільну домовленість задля порятунку майбутнього нашої країни.

-  В Україні всі 27 років ми де-факто маємо модель, коли всі так чи інакше уникають сплати податків. Очевидно, що ми всі, в тому числі юристи, є співучасниками такої «суспільної домовленості». Як наслідок, сьогодні вже сотні тисяч фахівців з України щомісячно виїжджають за кордон аби влаштуватися будь-ким, а населення у нас старішає найшвидшими темпами в світі. Це рух до втрати країни, - зазначив Владислав Атрошенко.

Міський голова закликав спільно діяти так, щоби змінити це:

- Наша спільна робота - щоб люди почали поважати закони, у тому числі розуміти, що не сплачувати податки – це пиляти гілку, на якій сидиш. Я запрошую вас до союзницьких обдуманих дій, які би переламали існуючу безрезультатну суспільну домовленість і допомогли перейти до такої, яка б сприяла відродженню країни, - сказав Владислав Атрошенко.

Мер міста також привітав юридичну спільноту Чернігова та області з професійним святом і вручив почесні відзнаки.


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!