Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 жовтня 2018 р.

Найближчим часом стартує ремонт трьох підземних переходів у Чернігові


Фото № 1

Чернігівці неодноразово запитували, коли розпочнуть ремонтувати підземні переходи по вул.Мазепи – до мікрорайону Шерстянка, біля зупинки «КСК», а також на перехресті просп.Миру та вул.Героїв Чорнобиля.

Інформуємо, що найближчим часом (із наступного тижня) стартує реконструкція  переходу на Шерстянку. Вже пройшов тендер та визначено переможця. Тут виконають великий обсяг робіт – бетонування та монтаж нових сходів, новий дах біля входів-виходів,  внутрішні роботи на всій площі переходу, зливова каналізація тощо. Проект вартістю 7,6 млн грн розрахований на 2 роки. Цієї осені розраховують зробити демонтаж, бетонування, частину внутрішніх робіт. Завершать вже наступного року.

Щодо інших підземних переходів - біля зупинки «КСК» та на перехресті просп.Миру та вул.Героїв Чорнобиля – то наразі триває тендер. Очікується, що виконавців робіт визначать вже наступного тижня. Вони мають одразу приступити до роботи. Вартість ремонту обох об’єктів – біля 1 млн грн. Капітальний ремонт цих переходів передбачає відновлення нормального стану сходових клітин на всіх входах-виходах.

На фото: відремонтований перехід на перехресті біля готелю "Україна"


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!