Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 вересня 2018 р.

Чернігівці побажали футбольній команді "Десна" нових перемог


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

На головній сцені сьогодні увечері, 21 вересня, виступають академічний симфонічний оркестр «Філармонія», муніципальний оркестр «Чернігів-Бенд», ДЖАЗ БЕНД “BISSQUIT”, а також “Hudaki Village Band”.

На початку, чернігівців та гостей міста зі святом привітав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він також подякував художньому керівнику та головному диригенту симфонічного оркестру «Філармонія», Заслуженому діячу мистецтв України, Почесному громадянину міста Чернігів Миколі Сукачу.

Як відомо, 23 вересня, у неділю чернігівська футбольна команда "Десна" гратиме із сильним суперником - "Динамо" Київ. Тож Владислав Атрошенко запросив тренера, президента клубу та всіх футболістів ФК «Десна» на сцену. Всі разом чернігівці оплесками підтримали клуб, який цього року вперше виборов можливість грати у Прем’єр-лізі.

Святкові заходи до Дня міста продовжаться завтра, 22 вересня. О 15:00 стартує парад оркестрів за маршрутом: Красна площа - Катерининська церква.

О 15:30 год. - урочисте відкриття ІІІ Всеукраїнського фестивалю духових оркестрів, показові виступи біля Катерининської церкви (нижній майданчик на в'їзді до міста).

З 16:00 год. на головній сцені міста на Красній площі фінал відкритого конкурсу-фестивалю "Чернігів The Best".

А увечері, з 19:00 год. для чернігівців виступатимуть хедлайнери свята - Дан Балан та Андрій Данилко.

Завершиться свято яскравим шоу піротехнічних ефектів.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!