Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 вересня 2018 р.

У Чернігові зменшиться кількість зовнішньої реклами


Фото № 1
Фото № 2

Зменшення кількості зовнішньої реклами, сучасні зупинкові комплекси, демонтаж металевих гаражів у дворах, єдині вимоги до МАФів - це послідовні кроки міської ради до приведення Чернігова до загальноєвропейських норм благоустрою.

Черговий крок до цього зробили під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 20 вересня під час розгляду питання демонтажу рекламних конструкцій на території міста.

Приклад конструктивної співпраці з бізнесом у цьому напрямі: компанія "РТМ" погодилась прибрати свої конструкції з розподільчої полоси по вул.Рокоссовського, компанія "Голд Фьюче" перенесла білборд з Красної площі.

"Дякую тим підприємцям, які розділяють наше прагнення до приведення міста до ладу", - сказав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, коментуючи ці процеси, - "Також доручаю напрацювати відповідні вимоги до зовнішньої реклами у Чернігові. Мають бути єдині стандарти для Чернігова, яким слідуватиме і бізнес, і рекламні компанії".

Щодо компаній, які відмовляються йти назустріч рекомендаціям міської ради, то належні їм незаконно встановлені рекламні конструкції будуть демонтовані відповідно до чинного законодавства.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!