Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 вересня 2018 р.

Владислав Атрошенко ветеранам: цінуємо те, що ви у різний час робили для Чернігова

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Про це сьогодні, 13 вересня, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко сказав, звертаючись до ветеранів війни та праці на відкритті військово-історичної конференції. Захід присвячений 75-річчю вигнання нацистів з Чернігівщини.

"Чернігів – це одне з десяти міст Європи, яке найбільше постраждало від нацистів під час Другої світової війни. Вони фактично повністю знищили Чернігів", - сказав міський голова, - "Знаю про війну з розповідей своїх дідів, а також дідів своєї дружини. Про тяжкі часи війни, про повоєнне відновлення міста та області. Тому ми завжди будемо пам'ятати подвиг та працю ветеранів". 

Конференцію організувала Чернігівська обласна ветеранська організація, запросивши учасників бойових дій, ветеранів війни та праці, кошишніх партизанів з районів та міст області.

Ветерани та запрошені також переглянули документальний фільм «Чернігівський рубіж. 1941-1943», виготовлений командою телеканалу «Дитинець». Стрічка розповідає про трагічні події часів Другої світової війни та місто Чернігів. У фільмі присутні спогади ветеранів, учасників тих подій. Цінність картини доповнюється ще й тим, що в ній використані невідомі досі матеріали Центрального державного кінофотофоноархіву України.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!