Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2018 р.

Молодіжна рада при Чернігівському міському голові представлятиме усі учнівські та студентські колективи міста


Фото № 1

Тиждень тому Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко оголосив про ініціативу створення молодіжної ради. На думку очільника міста, влада має враховувати думку молодих людей під час розробки проектів та прийняття певних рішень.

Відповідним розпорядженням міського голови затверджено Положення про Молодіжну раду, оголошено конкурсний відбір її членів.

Отже, Молодіжна рада при Чернігівському міському голові буде постійно діючим консультативно-дорадчим органом з питань реалізації молодіжної політики у місті Чернігові.

Безпосередня мета її діяльності – сприяти взаємодії органів місцевого самоврядування та молоді міста, забезпечувати участь молоді у прийнятті рішень щодо реалізації молодіжної політики.

Рішення Молодіжної ради матимуть рекомендаційний характер та враховуватимуться при прийнятті рішень органами місцевого самоврядування міста.

Членом Молодіжної ради може бути громадянин України віком від 14 до 35 років.

Молодіжна рада складатиметься з 21-ї особи, з них: до 20% - представники від учнівського самоврядування міста, до 30% - представники від самоврядування професійно-технічних та закладів передвищої освіти, до 50% - представники від самоврядування вищих навчальних закладів.

Конкурсну комісію, що здійснюватиме добір членів ради, очолюватиме заступник міського голови Ольга Хоніч.

Організаційні питання роботи Молодіжної ради вирішуватиме Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!