Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 липня 2018 р.

Ділянку дороги пров. Гомельський ремонтуватимуть на умовах співфінансування 80/20


Фото № 1

Сьогодні, 19 липня, виконком міської ради своїм рішенням затвердив перелік об`єктів з облаштування інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста, що співфінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова. Мова йде про «Програму розвитку інженерно-транспортної інфраструктури приватного сектору міста Чернігова на 2016-2020 роки».

На умовах співфінансування в пропорції 80 на 20 (20 % коштів від вартості реалізації проекту спільними зусиллями збирають мешканці певної вулиці, які створили орган самоорганізації населення (ОСН), 80% витрат бере на себе міська рада) буде здійснено капітальний ремонт ділянки дороги по пров. Гомельський.

Вартість робіт складає 285 127 грн., з них 206 501,6 грн. – кошти міського бюджету та 51 625,4 грн. – власні та залучені кошти ОСН. Роботи будуть виконані в поточному році.

Нагадаємо, проектів, що реалізуються завдяки співфінансуванню, в Чернігові впроваджується все більше - в рамках даної Програми також передбачається реалізація проекту будівництва централізованої каналізації по вул. Світанкова, Славутицька, Льговська, Білогірська, Солов`їна (сел. Астра). У минулому році каналізацію було збудовано на вул. Авіаторів.

 
За інформацією Управління житлово-комунального господарства міської ради


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!