Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 липня 2018 р.

Міський голова про будівельні та ремонтні роботи в Чернігові


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3


Про поточні ремонтні та будівельні роботи у Чернігові йшла мова вчора, 10 липня, на ранковій нараді у міській раді. Через  активний сезон будівництва та ремонтних робіт протягом літнього сезону міський голова запрошує комунальників та будівельників на 7-му годину ранку, аби о 8-й годині вони всі були на своїх робочих місцях.

Так, станом на сьогодні активно проводяться ремонтні роботи по вулиці Рокоссовського, які планується завершити до кінця серпня. По вулицях Полуботка та Шевченка – роботи триватимуть до вересня. Міський голова ще раз нагадав будівельникам про комплексний підхід до ремонтів проїзних частин вулиць, аби враховані були й зупинки, всі з'їзди і виїзди, тротуари та ін.

Крім того, було обговорено питання щодо облаштування громадських вбиралень, які планується встановити на 3-х локаціях міста– на початку вулиці Музейної, біля обласного драматичного театру та Антонієвих печер. Владислав Атрошенко акцентував увагу будівельників, що там необхідно передбачити антивандальні елементи, а також якісні матеріали, аби ці вбиральні могли би експлуатуватися протягом 10-15-20 років.  

Міський голова також дав завдання визначитися зі стилістикою фігур, якими планується прикрашати територію Алеї Героїв під час її реконструкції.

Були обговорені питання й найближчої перспективи, зокрема, можливість закриття сміттєпроводів у будинках, які обслуговує ЖЕК-10, ремонтів вулиць Елеваторної, Квітневої та частини вулиці Глібова.

На цій нараді міський голова також дав завдання вивчити можливість підвищення заробітної платні будівельникам, які працюють у Чернігові.  

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

 


Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!