Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 липня 2018 р.

Місто за власний кошт придбає інформаційне табло на стадіон «Гагаріна»


Фото № 1

Інформаційне табло на стадіон ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Чернігів» (імені Юрія Гагаріна) місто придбає за власні кошти. Процес закупівлі не простий. Він займає певний час, тому встигнути до першої гри ФК «Десна» в УПЛ, яка відбудеться 25 липня, не вдасться. Над реалізацією цього проекту вже працюють відповідні структурні підрозділи Чернігівської міської ради. Про це вчора, 10 липня, на ранковій розширеній нараді сказав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Придбати нове табло на цей стадіон обіцяв Владислав Атрошенко під час переможного матчу «Десни».

- Якщо власник є фанат, який довів «Десну» до Вищої Ліги і намагається її іще далі просувати, то нам потрібно ці амбіції підтримувати. Місто від цього тільки виграє, - сказав міський голова.

Також Владислав Атрошенко повідомив, що в нього на 10 липня запланована зустріч з Міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим, на якій вони обговорять питання щодо передачі стадіону «Гагаріна» з державної у власність Чернігова. Це потрібно для того, щоб місто могло вкладати кошти у відновлення його інфраструктури, адже поява команди рівня УПЛ є додатковим стимулом для молоді займатися спортом, а місто у такий спосіб сприятиме в цьому.

Нагадаємо, що 25 липня в Чернігові відбудеться матч Чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону 2018/2019 років між командами ФК «Десна»– ФК «Шахтар». З цього приводу Владислав Атрошенко 10 липня підписав розпорядження, в якому йдеться мова про підготовку, проведення та організацію цього матчу відповідними міськими службами.

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!