Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 липня 2018 р.

На Фестиваль «Солодкий Кременчук» запрошуються виробники (реалізатори) кондитерських та кулінарних виробів

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

До уваги суб’єктів господарювання сфери торгівлі та ресторанного господарства міста Чернігова! 22 - 23 вересня в м. Кременчуці вже в третє відбудеться масштабний Фестиваль «Солодкий Кременчук». 

Фестиваль «Солодкий Кременчук» надає чудову можливість творцям вишуканих солодощів та випічки презентувати свої шедеври для широкої аудиторії, встановлювати «солодкі» рекорди України, а всім любителям солодкого – влаштувати для себе справжнє смачне свято.

Попередні Фестивалі отримали схильні відгуки не лише від учасників, а й від більше 40 тисячі кременчужан та гостей міста, які завітали на захід.

Центральним місцем проведення заходу цього року традиційно стане площа Перемоги, на якій буде встановлена євро-сцена з потужним звуковим та світловим обладнанням, та виступами відомих українських зірок.

До участі у Фестивалі «Солодкий Кременчук» запрошуються виробники (реалізатори) кондитерських (цукрових та борошняних) та кулінарних виробів, що матимуть змогу проводити різноманітні майстер-класи, здійснювати продаж своєї продукції та її дегустацію, організувати активну зону з розіграшами подарунків та долучитися до створення неповторної атмосферу святкування Дня Кременчука.

Для участі у Фестивалі виробникам  потрібно заповнити анкету та надіслати її до 27 липня 2018 року на електронну пошту  [email protected]або направити  поштою на адресу: управління розвитку  підприємства,  тргівлі, побуту та регуляторної політики виконавчого  комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області

Поштова адреса: площа  Перемоги, буд. 2, м. Кременчук, Полтавської області, 39600.

Телефон для довідок: +038 (05367) 743985,   +038067-496-19-08

Електронну анкету можна знайти за посиланням.

Раді будемо Вашій участі у Фестивалі «Солодкий Кременчук»!


За повідомленням управління економічного розвитку міста міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!