Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 липня 2018 р.

У Чернігові відкрили футбольний майданчик, який відповідає міжнародним вимогам міні-футболу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Сьогодні в Чернігові презентували відновлений футбольний майданчик, який розташований за адресою вул. Самострова, 9. У офіційному відкритті взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, менеджер маркетингових програм Mastercarcd в Україні Тетяна Луценко та керівник прес-служби ПАТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Майданчик був відновлений у партнерстві Mastercarcd і Кредобанк у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Аналогічний майданчик у рамках цієї ж програми був відновлений у Чернігові за адресою вул. П’ятницька, 49. Футбольні майданчики мають площу 385 квадратних метрів та відкриті для всіх охочих.

Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали покриття зі штучної трави на полі, встановили нові огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу. Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах України.

У вітальному слові міський голова подякував компанії Mastercarcd та ПАТ «Кредобанк» за реалізований гарний соціальний проект. 

- Якщо майданчик потрібно буде доукомплектувати освітленням, лавками або чимось іншим, то ми виділимо кошти з місцевого бюджету, це вже наш обов’язок, - сказав Владислав Атрошенко.

Після офіційної частини першим на оновленому майданчику пройшов товариський футбольний матч між вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу «Десна».

  

 

 

 

 

   

 

 

   

 

 

 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!