Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 липня 2018 р.

Дощовий колектор, який іде через гаражний кооператив №29, перевірять фахівці


Фото № 1

Чернігівський міський голова дав завдання викликати фахівців і перевірити по всій довжині реальний діаметр дощового колектора, з недоліками якого могло бути пов’язане затоплення вулиць Декабристів і Михайла Могилянського 30 червня. Окремі ділянки цього колектора могли  бути замінені на менші за діаметром при проведенні забудов. У першу чергу жителі підозрюють у цьому членів гаражного автокооперативу,  розташованого по ходу колектора.

На основі цього обстеження фахівці повинні дати технічні висновки про те, як і на що вплинули зміни в колекторі при сильній зливі, яка призвела до затоплення. Ці висновки можуть стати основою для позовів, з якими місто звернеться до суду.

-         Це не буде швидко, тому що ми підемо в суди і через суд будемо тоді визнавати ці будівлі незаконними та спонукати власників зносити їх або робити відповідну корекцію, - сказав міський голова сьогодні (5 липня) на щотижневій розширеній нараді.

 Він уточнив, що завдання дав учора. За вчорашній день Владислав Атрошенко побував в усіх районах міста, які зазнали підтоплення, перевірив там стан справ і особисто спілкувався як зі спеціалістами, так і з мешканцями. Сьогодні представники жителів із кожного з цих районів брали участь у нараді в мерії. На ній не оминули увагою жодне з питань, актуальних для мешканців.


Про них читайте в інших повідомленнях на цьому сайті:

Місто допоможе чернігівцям відновити документи, втрачені через повінь

Усі чернігівці, які постраждали від зливи, отримають однакову суму матеріальної допомоги від міської ради - по 5 тисяч гривень

Чернігів звернеться до керівництва держави з приводу відшкодування збитків внаслідок надзвичайної ситуації у місті 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!