Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 травня 2018 р.

На фінішній прямій: роботи по встановленню 2 спортивних полів добігають кінця


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові завершуються роботи по встановленню 2 нових мультиспортивних майданчиків. Будівництво вже завершено, залишилося тільки на покриття нанести розмітку. Нові майданчики є універсальними, на них можна буде грати як у волейбол, так і в баскетбол чи футбол. Роботи були розпочаті в кінці квітня.

Майданчики встановлені за адресами вул. Самострова, 9 (біля клубу за місцем проживання«Атлант») та вул. П"ятницька, 49 (біля клубу за місцем проживання«Десна»).

Їх спорудження відбулося за програмою «SocialFootballChallengeinUkraine 2018» товариством «ТОТАЛ МАРКЕТИНГ Едженсі» за замовленням Представництва в Україні MastercardEuropeSA.

Як повідомив сьогодні в ході розширеної наради на Магістратській,7 начальник Управління  у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Андрій Дериземля, Чернігів – це єдине місто в Україні, яке отримало одразу 2 майданчики за цією програмою.

Офіційне їх відкриття  відбудеться найближчим часом, анонс про захід буде розміщено на сайті Чернігівської міської ради та на офіційний сторінці Прес-служби міської ради в соціальній мережі Facebook.


 Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!