Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2018 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова»


Фото № 1

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про встановлення розміру плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень для м. Чернігова» та аналіз регуляторного впливу даного акта.

Розроблений проект управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради.

Проект спрямований на приведення плати за послуги з оформлення документації з обстеження та знесення зелених насаджень до фактичних витрат комунального підприємства «Зеленбуд» Чернігівської міської ради на надання цих послуг, а також на забезпечення якісного виконання підприємством покладених на нього функцій.

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційному web-порталі Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua  у розділі «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Реміснича, 19 (відповідальна особа – Куц Я. В.).

 

 

 

Начальник управління

житлово-комунального господарства

Чернігівської міської ради                                                                                             Я. В. Куц

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!