Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 травня 2018 р.

Чернігівський міський голова провів зустріч з мешканцями за місцем проживання в районі вул. Івана Мазепи

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Вчора, 16 травня, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко провів чергову зустріч з мешканцями міста за місцем проживання.

Цього разу вона відбулася з чернігівцями, які проживають у будинках по вул. Івана Мазепи та пр. Перемоги, які розташовані поблизу Привокзального ринку.


На початку зустрічі міський голова повідомив, що така форма особистого прийому громадян є більш продуктивною, зручною і корисною для людей, оскільки так можна розглянути безпосередньо на місці більшу кількість питань, які турбують мешканців. Також він додав, що буде проводити їх у всіх мікрорайонах Чернігова протягом року доти, поки дозволятиме погода збиратися просто неба.

На двох зустрічах зібралося чимало учасників. Всі вони говорили про проблеми, які їх хвилюють. Зокрема, про асфальтування міждворового проїзду, доукомплектування дитячих майданчиків, демонтаж незаконно встановлених гаражів, встановлення паркану в дворі, аварійність дерев, руйнування балконів їх квартир, встановлення контейнерів для сміття у дворі та урн по місту загалом. Крім того, було підняте питання щодо продажу несертифікованого алкоголю, зокрема, малолітнім особам.

Окрім того, біля будинку № 49 по вул. І. Мазепи мешканці наочно показали прикритий тонкою дощечкою шахтний колодязь. Виявилося, що цей колодязь не використовується ніякими міськими службами. Але, як зазначив керівник КЕП «Чернігівська ТЕЦ ТОВ «Фірма Технова» Олексій Щербина, наступного дня, тобто сьогодні, ця шахта обов’язково буде засипана.

 

Щодо гаражів, що розташовані біля будинку № 47 по вул. І. Мазепи, начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Хрустицький повідомив, що питання по демонтажу майже всіх цих гаражів, крім одного, оскільки він належить особі з інвалідністю, виноситься на засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 17 травня. Крім того, міський голова додав, що цього року планується демонтувати 150 таких незаконно встановлених гаражів. Загалом же згідно з актом проведеної комісією інвентаризації, на території міста перебуває близько 700 металевих гаражів без отримання відповідних дозволів та близько 200 об’єктів встановлених на підставі дозвільних документів, проте є необхідність проведення перевірки строків дії даних документів.

Щодо інших озвучених питань Владислав Атрошенко дав відповідні доручення міським службам, керівники яких були присутніми на зустрічі, вирішити їх найближчим часом за можливості та в рамках законодавства.

Наступні зустрічі міського голови з мешканцями в інших мікрорайонах заплановані на 6 червня. Попередньо, вони мають проводитися в мікрорайонах по вул. Рокоссовського, буд. 12 корп. 1 (за магазином «Шпалери») і по вул. Захисників України, буд. 13Б (колишній Одинцова) – у дворах на перехресті Захисників України та Пухова.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради




















Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!