Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 квітня 2018 р.

У Чернігові вже приступили до поточного ремонту доріг


Фото № 1
Фото № 2

Щоранку, з початку робочого тижня, техніка дільниці з утримання вулично-дорожньої мережі комунального підприємства КП "АТП-2528" Чернігівської міської ради виходить на вулиці Чернігова. Роботи багато як ніколи.

Сьогодні працівники дільниці працюють на вулиці Шевченка, ближче до виїзду з міста.

Як повідомив начальник КП "АТП-2528" Руслан Волок, зараз готується дорожнє покриття для великого руху транспорту в поминальні дні. 

Про значимість поточного ремонту доріг та які саме міські магістралі потребують уваги найбільше вчора, 10 квітня, на щотижневій ранковій розширеній нараді розповів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

- Якщо ми сьогодні не збережемо дорожнє покриття, ми його остаточно втратимо, і це призведе до збільшення видатків на відновлення в рази, - сказав міський голова та додав, що на сьогодні потрібно збільшити видатки на поточний ремонт. Адже ремонту потребує багато міських магістралей, а особливо вулиці Шевченко, Ріпкинська, Толстого, Кільцева, Лісковицька та проспект Миру. Окрім цього, завершення робіт чекають вулиці Рокоссовського, Берегова, Гетьмана Полуботка. - На все відразу коштів не вистачить, тож доведеться, трохи ужатися.






Прес-служба Чернігівської міської ради
Відеосюжети ТРА "Новий Чернігів" та КП "АТП - 2528"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!