Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 лютого 2018 р.

11 лютого у Чернігові відбулися благодійні концерти для учасників АТО та членів їх сімей

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11

Вчора, 11 лютого, за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка в Міському Палаці культури відбулися благодійні концерти для учасників АТО, членів їх сімей та родин Героїв Небесної Сотні.

 У концерті взяли участь заслужена артистка естрадного мистецтва України Божена Дар та переможець телепроектів «Битва Хорів» та «Голос країни»Ростислав Кушин. Артисти неодноразово з концертами відвідували бійців АТО у зоні військових дій на Сході країни.


Міська влада Чернігова опікується  захистом прав бійців АТО та їх родин. При Чернігівській міській раді у 2016 році як консультативно-дорадчий орган створена Рада ветеранів АТО, членів їх сімей та сімей загиблих воїнів АТО.  Також Чернігівська міська рада затвердила Програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей – мешканців Чернігова, у рамках якої надається матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань бійців АТО та їх сімей, а також морально-психологічна підтримка. Міська рада взяла шефство над військовими  частинами та виділяє необхідні кошти Чернігівському гарнізону.

За участю Ради ветеранів АТО розподілені 198 земельних ділянок для бійців та членів сімей загиблих. Місто надає низку пільг для бійців АТО, аби допомогти їм вирішити соціально-побутові проблеми та висловити їм свою вдячність і повагу за захист нашої країни від агресора. За роки війни на сході країни понад 2,5 тисячі чернігівців боронять незалежність України на східних рубежах. На сьогодні у місті проживає 57 сімей загиблих воїнів АТО.


Прес-служба Чернігівської міської ради 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!