Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 лютого 2018 р.

16 лютого: Презентація результатів маркетингового дослідження іміджу Чернігова


Фото № 1

16 лютого о 14:00 в Чернігівській міській раді відбудеться презентація результатів другого маркетингового дослідження іміджу Чернігова. 

З 1 листопада по 14 січня Чернігів проводив друге маркетингове дослідження свого іміджу. Впродовж двох з половиною місяців серед гостей міста проводилося опитування за допомогою анкет face-to-face, які складені трьома мовами (українською, англійською та російською). Анкети розповсюджувалися серед гостей міста в чернігівських готелях, ресторанах, музеях, на головних туристичних локаціях та торгових центрах міста. Використовувалася також і онлайн-версія через мережу Інтернет. Анкета розроблялася управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради спільно з Чернігівським національним технологічним університетом. У ній враховані основні питання, які допоможуть визначити ставлення туристів до Чернігова та зрозуміти "особливість нашого туриста".

Заповнюючи анкету, іноземні та українські туристи стали учасниками розіграшу романтичного уїк-енду в Чернігові на двох осіб. На переможців чекає безкоштовне проживання в тризірковому або чотиризірковому готелях у центрі міста, романтична екскурсія містом легенд, смачна вечеря та інші приємні сюрпризи.

Розіграш відбудеться 16 лютого на презентації результатів дослідження.




За інформацією Управління культури та туризму міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!