Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 січня 2018 р.

Контроль за достовірністю реєстру застрахованих осіб Державного реєстру доступний кожному громадянину!


Фото № 1

Чернігівське об'єднане управління Пенсійного фонду України інформує про те, як будь-якоий громадянин може перевірити свої дані, що накопичуються в цьому фонді:

"Кожен працюючий має можливість перевірити чи своєчасно і в повному обсязі роботодавець сплачує за нього внески (з моменту впровадження персоніфікованого обліку, тобто з 2000 року), адже період сплати цих внесків і їхній розмір безпосередньо впливають на величину майбутньої пенсії.

Застрахована особа має право отримати безоплатно у органах Пенсійного фонду України інформацію з реєстру застрахованих осіб за особистою заявою при пред’явленні паспорта, довідки з податкової інспекції про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків або свідоцтва про загальнообов’язкове соціальне страхування чи пенсійного посвідчення. Одержання таких даних можливо незалежно від взяття на облік (місця проживання, перебування) особи на території обслуговування відповідного органу Пенсійного фонду.

Ще одним напрямком функціонування Пенсійного фонду України та сучасною можливістю зручно і оперативно взаємодіяти з громадянами, дистанційно надавати послуги, які раніше вимагали особистого звернення людини до управління Пенсійного фонду України, є робота веб-порталу електронних послуг.

Реєстрація на веб-порталі для громадян (за особистою заявою) – це можливість отримати виписку із реєстру застрахованих осіб, що дозволяє здійснювати постійний контроль за даними звітності роботодавців (заробітна плата, пільговий стаж, стаж без сплати страхових внесків); переглянути відомості із пенсійної справи (для пенсіонерів): назву Закону України, згідно якого призначено пенсію, вид пенсії, суму пенсії тощо. Крім того, це отримання таких послуг, як запис на прийом із викладенням питання, яке цікавить, подання звернення.

На порталі міститься багато довідкової інформації: тексти законодавчих актів, адреси територіальних управлінь Пенсійного фонду України, умови, порядок призначення, перерахунку та виплати пенсій. Крім того, на порталі наведено зразки бланків, заяв, інших документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсії.

Відгуки громадян, які вже користуються послугами даного інтернет-ресурсу, позитивні, а підтвердженням його зростаючої популярності є постійне збільшення кількості користувачів веб-порталу, що отримали необхідну інформацію чи консультацію без втрати власного часу та відвідування управління.

Своєчасний контроль за особистими даними реєстру застрахованих осіб – це відсутність клопоту під час призначення (перерахунку) пенсії, інших видів соціальних виплат та допомоги, гарантованих Конституцією України!

Для отримання додаткової інформації можна звернутися до Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України за адресами:

 

14005, м. Чернігів, проспект Миру, буд. 44, каб. 109.

14020, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. 162, каб. 104.

16300, Чернігівська обл., смт. Куликівка, вул. Миру, буд. 67, каб. 14.

15600, Чернігівська обл., м. Мена, вул. Титаренка Сергія, буд. 18, каб. 7," - йдеться в повідомленні.




За інф. Чернігівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!