Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 грудня 2017 р.

Проект «Термомодернізація будівель бюджетної сфери м. Чернігова» пройшов черговий етап відбору на участь у державній програмі


Фото № 1

Над тим, щоб стати одним із міст, де буде реалізуватися спільна з Європейським інвестиційним банком Програма розвитку муніціпальної інфраструктури України, Чернігів працює вже тривалий час.

Проект «Термомодернізація будівель бюджетної сфери м. Чернігова» з-поміж 66 претендентів вже пройшов три етапи відбору. У жовтні він потрапив до остаточного переліку проектів, у який увійшло 22 проекти.

Координаційним комітетом при Мінрегіоні у грудні затверджено перший пакет проектів, що налічує 9 проектів з високим ступенем готовності з різних міст України. Серед них і місто Чернігів.

Як повідомили в управлінні економічного розвитку міста міської ради, проект «Термомодернізація будівель бюджетної сфери м. Чернігова» передбачає проведення термомодернізації 18 закладів освітньої галузі - 10 шкіл та 8 дитячих садочків. Також у трьох дитсадках будуть встановлені сонячні колектори. Наразі документація щодо проекту передана на комплексну перевірку Європейському інвестиційному банку. У разі позитивного схвалення буде розпочата процедура підписання кредитної угоди.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!