Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2017 р.

Владислав Атрошенко: “Роботи по ремонту підземного переходу ми робили якісно та в межах здорового глузду”


Фото № 1

У Чернігові закінчуються роботи по ремонту підземного переходу біля готелю «Україна». Наступного тижня планується встановити поручні та камери відеоспостереження. Більшість інших робіт вже завершені.

Під час загальноміської наради 4 грудня міський голова Владислав Атрошенко пояснив ситуацію з роботами по гідроізоляції підземного переходу:

- Логіка дуже проста: щоб там не протікало, треба було на місяць перекрити всю центральну частину двох проспектів – Миру та Перемоги, зняти все покриття та зробити гідроізоляцію, витративши на це все 10 млн грн. І все тоді було б гарно.

Але, зробивши так як є, ми нічого не втратили, ми йшли частинами, скоротили термін перекриття і намагалися зекономити кошти, і при цьому більше коштів не витратили. 

Зараз протікання відбувається не внаслідок проведених робіт, під час яких рівень землі не змінювався, не було й землетрусів. Тобто це вода, яка є страшною бідою. 

Я прожив у приватному будинку 3 роки, і там на першому поверсі на стінах почала проступати вода. Щось трапилося з ґрунтами і відбулося протікання. Це сталося не через якісь помилки будівельників. Цього могло і не бути, але трапилося і все виправили.  Тобто не було щось зроблене неграмотно. 

Тому прохання: якщо йдуть якісь коментарі про неякісні роботи та постійне протікання, хочу щоб чернігівці розуміли - так говорять люди, які не є спеціалістами та не розуміють технологію. Всі роботи в підземному переході були виконані якісно та в межах здорового глузду!



Прес-служба Чернігівської міської ради


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!